×

کلینیک دندانپزشکی دریای نور با همکاری با جمعی از دندانپزشکان جوان، متخصص، خوش برخورد و همچنین به با داشتن به روزترین تکنیک های علم و هنر دندانپزشکی، پیوسته می کوشیم که خاطره خوبی از یک درمان خوب برای شما ایجاد کنیم.

کلینیک دندانپزشکی دریای نور مفتخر به همکاری با تیمی از بهترین و متعهد ترین پزشکان کشور میباشد.

با دکتر صفورا منصورفر آشنا شوید: سوال خود را مستقیما از دکتر منصورفر بپرسید

دکتر صفورا منصورفر (Dr. Safoura Mansourfar)

تخصص: جراح دندانپزشک عمومی
دکتر صفورا منصورفر
محل تولد: ارومیه
متولد: 1368/8/29
 فارغ التحصیلی: 1394 از دانشگاه تهران 
سوابق تحصیلی: 
  •  دکترای حرفه ای دندان پزشکی ( از دانشگاه تهران)
 دوره های تکمیلی:
  •  دوره آموزش لیزر در دندان پزشکی
سابقه فعالیت: 
  • با سابقه فعالیت در کلینیک معاونت دانشجویی علوم پزشکی ایران
  • سرپرست بخش دندان و دهان بخش غرب
درباره من: 
در دوران تحصیل به دلیل علاقه زیاد به حوزه لیز در دندانپزشکی پایان نامه و مطالعات خود را در زمینه لیزرهای کم توان و دایود انجام دادم. و همچنین علاقه ی زیادی به ساز سنتور و نواخت این ساز خوش نوا دارم.




لبخند زیبا هدیه ما به شما و تقدیر شما از ماست.
مطالب مرتبط با دکتر منصورفر

سوالات کاربران

غلامرضا سعید 2 اردیبهشت 1403

سلام خسته نباشید دندانم عصب کشی کردم و پر کردم الان بعد از چند سال به درد اومده شدید چکار کنم علت آن چیست

پاسخ: دکتر منصورفر

با سلام و عرض ادب
بعد از گذشت چند سال از عصب کشی دندان، با یک محرک بیرونی و یا به صورت ناگهانی دردی ممتد و یا لحظه ای در دندان عصب کشی شده ایجاد شده و موجب احساس ناراحتی در فرد گردد
اگر دندانی که دچار عصب کشی شده است به مرور زمان دچار ترک یا شکستگی شود، این ترک ها می توانند لایه های داخلی دندان را در معرض باکتری ها و مواد محرک قرار دهند که منجر به درد و ناراحتی می شود. چرا که با گذشت زمان، باکتری ها می توانند دوباره از طریق ترک ها، شکستگی ها یا حتی بافت ها و دندان های اطراف  وارد دندان شوند.
که این عارضه می‌تواند علل متفاوتی داشته باشد اعم از:  بهداشت ضعیف دهان و دندان، به تعویق افتادن فرایند ترمیم و پرکردن دندان و از بین رفتن پر کردگی دندان. در چنین شرایطی اگر سریعا جهت درمان ریشه مجدد به متخصص درمان ریشه مراجعه نکرده و عفونت ایجاد شده درمان نگردد، موجب آسیب به بافت اطراف و درنهایت موجب از دست رفتن دندان شده و دندان عصب کشی شده باید با جراحی دندان خارج گردد.
در برخی موارد، درمان اولیه ریشه ممکن است به طور کامل عفونت را از بین نبرد یا مشکل زمینه ای را برطرف کند. این می تواند منجر به عفونت مداوم و درد مداوم دندان شود. از دیگر علل آن می‌توان به تعدد کانال ها و اشکال مختف انها (کانال های کرو، باریم و ...) و عدم توجه دندان پزشک نیز اشاره کرد.
در  صورت بروز عوارض ذکر شده و درد دندان بعد از عصب کشی با مراجعه به متخصص درمان ریشه و بررسی شرایط دندان، اگر دندان قابل نگه داری باشد، دندان عصب کشی شده تحت درمان قرار گرفته و درمان ریشه مجدد (ری اندو) توسط متخصص درمان ریشه انجام می‌شود.
درد گرفتن دندان عصب کشی شده.jpg

Tamas_Ver 1.jpg


مرتضی جلیل زاده 24 مهر 1400

سلام خسته نباشید من 37سالمه دندونام خیلی داغونه جوری که عقب دندون ندارم به کل دندون جلوهم بالا پایین کلا 10یا 12 میشه که اونام هیچ امیدی نیس بهشون من نظرم آینه همشو بکشم مصنوعی بزارم نه میتونم. بخندم حرف بزنم کمک کنید لطفا هزینه هم در حد کارگری

پاسخ: دکتر منصورفر

سلام آقای جلیل زاده روزبخیر. برای رفع مشکل شما هم میتوان پروتز انجام داد و هم ایمپلنت اما بهتر است ابتدا ویزیت شود تا شرایط دندان بررسی شود. اگر دندان قابل نگهداری باشد و نیاز به درمان داشته باشد قطعا کشیده نمیشود روی دیگر جای خالی پروتز قرار میگیرد اما اگر دندان از بین رفته باشد گزینه بعدی ایمپلنت می باشد. بهتر است یک جلسه مشاوره داشته باشین تا به طور مفصل بررسی و طرح درمان داده شود.

طرح سوال جدید


  (برای اطلاع از پاسخ سوال)